Hieman lyhyeltä tuntui tämä kesä. Lämpimät ajat meillä lapset olivat kipeinä joten silloin kesästä nauttiminen jäi aikalailla vain sisällä kuumuudessa tuskailuun.

Syksyn merkkejä alkaa olemaan jo runsaasti: Narulla pyykkien kuivuminen kestää jos ei tuule, omenat ovat jo melko isoja, osa pensaista on hieman kellastunut ja pihlajanmarjat loistavat punaisina.

Suomen kesä on aina yhtä lyhyt, se loppuu kesken. Kesää jää kaipaamaan vaikka syksykin on toisaalta mukavaa aikaa silloin kun paistaa ja on kuulas ilma, saa kerätä omenat  talteen ja tehdä omenasosetta. Synkistä sadepäivistä en  tykkää yhtään, mutta toisaalta kunnon syysmyrskyn seuraaminen rannalta on toisinaan mukavaa kun aallot lyö voimalla rantaan.

Kauniita päiviä on varmasti vielä tulossa joten pitää muistaa nauttia niistä ja ottaa kunnolla viimeiset auringonsäteet kasvoille.

Osa kukista on mennyt jo ohi mutta toiset ne vielä kukkivat innoissaan ja saattavat kukkia vielä pitkäänkin. Täällä missä asumme ei halla kovinkaan helposti tule kukkia kiusaamaan.

        1850902.jpg