Taisivat päästä kuivahtamaan nuo siemenet. Harmillista kyllä... Ja lähikaupastakin oli jo ne siemenet loppu. No pitänee seurailla vielä mitä tapahtuu.

Uusia tuttavuuksia ovat myös Leukoijan taimet joita ostin Prismasta. Kauniit kerrotut lilat kukat. Saapi nähdä osaanko niitä hoitaa niin että pysyvät kesän hengissä.

Muutama päivä on mennyt vallan tuolla pihassa maata tonkien. Harmillisia tuholaisia on myös ilmestynyt pihapiiriin. Rusakkoja runsaasti sekä varikset jotka hakkaavat taimet irti juuristaan. Ehkä ne kesään mennessä rauhoittuvat ja jättävät minun kasvini rauhaan. Toivottavasti.

EDIT. Heinäkuu

1748957.jpg

Tälläistä kasvaa siinä kohdalla minne nuo siemenet kylvin... Toivottavasti ne ovat jotakin muuta kun rikkaruohoja ;o)

EDIT. Elokuu

1840667.jpg

Ööö... Hups! Taas kerran kuva tuli väärin päin. En ainakaan osaa sitä enää tässä kirjoittaessa kääntää joten olkoon noin.

Kuitenkin kuvassa on nuppuja näkyvissä. Nähtäväksi jää ehtiikö ne kukkimaan ennen kuin on liian myöhäistä. Toivottavasti.

EDIT.Marraskuu

Ei voi olla totta! Kukat alkoivat kukkimaan aikoja sitten mutta sitä ihmettelen että vieläkin jaksavat yrittää. Monet kukat ovat jo luovuttaneet mutta kärhö ja tämä ovat sitkeästi vielä avanneet kukkia. Kuva ei ole marraskuulta vaan elokuussa otettu.

 

2072696.jpg